+32 12 21 72 33
google reviews

Check uw rankings 24u x 7d GRATIS SEO ANALYSE
Leadgeneratie Soloya

Leadgeneratie Soloya uit Lommel

Het webdesign van Soloya.be uit Lommel werd in 2015 geheel van nieuwe Lay-out voorzien. De leadgeneratie voor deze specialist in zonnepanelen, airco en warmtepompen is een mooi voorbeeld van welke impact de juiste SEO lead generation strategie heeft op de groei van een bedrijf. De conversieratio schommelt hier rond de 6.41%. Gedurende de maand mei 2021 werden zo 360 unieke leads gegenereerd!

Met Google Analytics kunnen we alle date minitieus achterhalen.

Tools zoals Google Analytics zijn ongelooflijk waardevol voor bedrijven. Als u eenmaal bent ingesteld, heeft u alles wat u nodig heeft om uw prestatiegegevens correct te analyseren. Bij Seoleads.be krijgen uw Analytics de waarde die ze nodig hebben.

Counter image
636
CTR
Counter image
209
KEYWORDS PAG 1
Counter image
378
% MEER LEADS

ZAAKVOERDER SOLOYA

“Soloya is al 4 jaar ononderbroken klant bij Sempris, ieder jaar stijgende posities op meerdere trefwoorden. We zijn vol lof over Sempris en de zaakvoerder die zijn uiterste best doet voor topposities !
Ieder jaar meer ROI door geleverde online marketing prestaties.”

Hoe meer leads, hoe meer klanten.

AquaPura en Le bain d'or werkt al jaren met Sempris, dewelke onze mooie websites heeft gerealiseerd en zorgt voor een goede SEO - SEA. Mede door Ives zijn professionele aanpak zijn we afgelopen jaren kunnen uitgroeien tot één van de grootste zwembadbouwers van het land. Kortom elke gegenereerde lead kan een klant worden. Bedankt Ives en in 2021 doen we er weer een jaartje bij. Dominique Dedecker Zaakvoerder AquaPura - Le bain d'or

Dominique D. / Zaakvoerder

Ieder jaar meer stijgende posities en leads!

We zijn reeds 5 jaren een zeer tevreden klant, ieder jaar meer stijgende posities en leads!

K. Yasar / General Manager

Beste SEO bureau!

Reeds enkele jaren een tevreden klant. Na een sterke start worden de resultaten nog steeds elk jaar beter!

Ruben H. / Zaakvoerder